Boekhouding

Je bent hier:

Fiduciaire Heran uw boekhoudkantoor

Als ondernemer moet je al zoveel zelf doen, een boekhouding moet nauwkeurig worden gedaan en je moet tevens op de hoogte zijn van de actuele wetgeving. 

Wij ontzorgen u en uw zaak op boekhoudkundig vlak. 

In eerste instantie staan wij in voor het verzorgen van de boekhouding. Dit van de basis bij het verwerken van de aankoop- en verkoopfacturen en bankuittreksels, tot aan de diverse aangiftes bij de overheid. 

Bij veel zelfstandigen is het belangrijk om een duidelijk onderscheid te hebben tussen wat privé is en wat tot de zaak behoort. Een goede boekhouding die op regelmatige tijdstippen wordt bijgewerkt helpt u inzicht te krijgen waar u ergens staat zowel zakelijk als privé.

Uiteraard staan wij u bij met gepast advies aangepast aan uw onderneming. Voor ons is elke klant uniek. Volgens wat we hebben afgesproken brengen wij u periodiek ook op de hoogte met duidelijke cijfers.

Evolueert uw bedrijf, u wilt een bijkomende bestelwagen gaan leasen of uw winkel gaan uitbreiden, wij begeleiden u met de juiste ratio’s. Hierdoor kan u bijvoorbeeld een beter dossier indienen bij een financiële instelling voor een financiering.

art010
sqr012-col1
sqr012-col2

Verder bekijken we samen met u waar we bepaalde zaken kunnen optimaliseren. 

Als ondernemer heb je een aantal verplichtingen. Wij zorgen dat uw BTW-aangiftes, uw BTW-listing, uw aangifte in de vennootschapsbelasting, neerlegging van de jaarrekening, e.a. correct en op het juiste tijdstip worden ingediend. Zodat u steeds in orde bent met uw wettelijke verplichtingen. 

Wij nemen uw boekhouding ter harte zodat u zich kan toespitsen op uw handelsactiviteit. 

aangifte
jaarverslagen

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek

art008
sqr021-col1
sqr021-col2

Tijd voor een babbel?

Of u nu al jaren bezig bent of net start. Een eenmanszaak of een KMO bent, een vrij beroep uitoefent. Elke type van ondernemer heeft nood aan een nauwkeurige boekhouding.