Fiscaliteit

Je bent hier:

Fiduciaire Heran uw fiscalist

Fiscaal advies op maat van de klant.

Als ondernemer gidsen we u door de fiscale jungle. De fiscale wetgeving wordt voortdurend aangepast. D.w.z. dat uw bedrijf zich ook steeds zal moeten aanpassen.

Een fiscale analyse van uw situatie is een noodzaak geworden. Wij geven u fiscaal advies en zullen u voorstellen doen om uw zaak fiscaal te optimaliseren.

Fiscaliteit heeft met belastingen te maken. Als zelfstandige, ondernemer of bedrijfsleider, moet u rekening houden met zowel de vennootschapsbelasting als uw persoonlijke belasting als burger.

Fiscaliteit heeft invloed op uw huidige activiteiten maar moet ook toekomstgericht zijn. Door de regelmatige veranderingen in de wetgeving is het aangewezen om uw bedrijf om de zoveel maanden even “fiscaal” opnieuw af te stemmen.

Ons kantoor gidst u door alle directe maar ook indirecte belastingen. Fiscaliteit is belangrijk van bij het starten tot aan het pensioen.  

Wij bieden u efficiënte to the point fiscale adviezen.

art010
sqr012-col1
sqr012-col2
fiscale planning

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek

art008
sqr021-col1
sqr021-col2

Tijd voor een babbel?

Of u nu al jaren bezig bent of net start. Een eenmanszaak of een KMO bent, een vrij beroep uitoefent. Elke type van ondernemer heeft nood aan een praktische en efficiënte fiscaliteit.